Soul Body Fusion pe intelesul tuturor

Ce este SoulBodyFusion®?
Te simți uneori că sufletul și trupul tău nu sunt în sincronizare?
Te simți dezorientat sau nu esti pe deplin prezent?
Știi că ar trebui să ai mai multă energie și vitalitate, dar nu poti ajunge acolo?
Sufletul tău este conectat la bogăția și puterea Sursei Universala. Când trupul și sufletul sunt aliniate greșit, nu poate fi omul divin pe care ar trebui sa fie.
Mulți dintre noi sunt în contradicție cu noi înșine, poticnindu-ne de-a lungul vietii fără puterea completa și prezența spiritului nostru. Traumele vieții, abuzuri și dezamăgiri pot provoca frecvențe energetice ale sufletului și trupului să fie desincronizate. SoulBody Fusion® este un proces simplu, în condiții de siguranță, și rapid, care poți să il faci pe tine și pe alții si care realiniază corpul la nivel celular cu cea mai mare lumină posibilă, Lumina Divina a Universului. Schimbările sunt permanente și nu dispar in timp.
Vă puteți imagina cum va simti atunci cand frecvența sufletului vostru și trupul s-au alăturat pe deplin și permanent, deoarece acestea asa sunt menite să fie?
Suntem atât de încântați sa avem posibilitatea de a ne ajuta pe noi înșine dar și pe alții. Am avut rezultate uimitoare in sesiunile noastre de până acum !!
Despre Jonette Crowley
Jonette este un aventurier spiritual modern, un șaman care conduce excursii spirituale în locuri de putere de pe glob. Ea este un canal talentat, oracol, și autor al cărților cele mai bine vandute „Vulturul și Condorul” și „Soul Body Fusion®.” Ea este fondator al metodei Soul Body Fusion® pentru vindecare. Cu ghidul ei, „Mark”, ea îi învață pe oameni să ajungă la stări multidimensionale și cuantice ale conștiinței.

Rezultatele SoulBodyFusion® au fost uimitoare până în prezent. În jurul lumii oamenii le-au manifestat diferit: unii au trecut peste depresie, pentru alții, nevoia de medicamente sa diminuat și un sentiment de bunăstare a crescut.

Multe lucruri se pot întâmpla când ne suntem aliniati cu noi înșine, totul se schimbă. Noi nici măcar nu știm cât de multe s-ar schimba dacă mai mulți oameni ar începe să fie ei înșiși, la toate nivelele ființele lor?

Source: http://soulbodyfusion.fi/in-english/