Ofertă tratament Theta Healing

Despre ThetaHealing

ThetaHealingeste un sistem de vindecare cu energie descoperit de VIANNA STIBALEl se bazează pe cunoașterea și aplicarea unor tehnici specifice de inducere a așa zisei stări Theta, în timpul căreia accesam nivelul subconștient al creierului și ne conectăm la  Sursa Creatoare a Tot ce Există, fie că o numim Dumnezeu, Iisus, Univers, Atoatecreator, Allah, Buddha, Shiva sau Marea Zeiță. Însușirea acestor cunoștințe de bază, ne oferă posibilitatea să trecem la un nivel superior de cunoaștere și anume nivelul avansat.

CE ESTE THETAHEALING?

Theta este acea stare a minții unde s-a dovedit ca poți crea orice și poți schimba realitatea instantaneu.

THETAHEALING este una dintre cele mai puternice terapii de vindecare energetică aplicată cu succes în întreaga lume de milioane de practicanți fascinați de puterea minții asupra materiei.  Ea constă într-un un set de tehnici de inducere a undelor cerebrale cu frecvența Theta, care ne permit să accesam creierul  la nivelul  subconștientului. În acest mod ne putem identifica si schimba gândurile, tiparele și convingerile negative aflate aici, cu unele constructive și pozitive.  Sub influenta forței  benefice a acestora, procesul de vindecare fizică, psihică și spirituală, se declanșează instantaneu.

Termenul de ThetaHealing provine din limba engleză și înseamnă vindecare în stare Theta. Înțelegem prin starea Theta acea dispoziție în care se află la unison corpul, mintea și spiritul nostru, atunci când creierul funcționează în parametrii undelor cerebrale de tip Theta.

Aceste unde, evidențiate în mod științific prin măsurători și înregistrări la electroencefalograf, apar în creierul nostru pe doua căi: în mod natural, în starea de somn și visare și în mod indus, prin meditație și rugăciunea focalizată pe Creator.

Accesarea stării Theta reprezintă, în fapt, deschiderea porții spre subconștientul nostru a cărui putere este uriașă și miraculoasă. El ne inspiră, ne dirijează acțiunile, ne ajută să rememoram diferite informații, întâmplări și emoții. De asemenea, controlează bătăile inimii, circulația sângelui, reglează digestia, asimilarea substanțelor nutritive și eliminarea reziduurilor.

Theta Healing funcționează instantaneu, transformând tiparele negative de gândire sau convingeri la toate nivelurile și în ADN, dându-ți puterea de a-ți recrea viața exact așa cum dorești.

Theta Healing este o tehnică, nu o religie, și nu este afiliată nici unei doctrine religioase. Este compatibilă cu oricare din sistemele de credință religioasă. Chiar dacă nu ești sigur în ce crezi, Theta Healing tot va funcționa!