Reconectarea, un proces de evolutie

Autor: 

 Eric Pearl:

Reconectarea are foarte multe aspecte. Este vorba de noi, care ne reconectam la deplinatatea noastra originala, la cine suntem ca spirit, pe masura ce trecem prin aceasta experienta fizica, aici pe pamant. Cand Reconectarea isi face intrarea in existenta noastra patru dimensionala aici, pe pamant, varful icebergului este reprezentat de vindecarile fizice, fenomen pe care il numim Vindecare Reconectiva. Se considera ca ea poate sa ne reconecteze cu universul si cu insasi esenta noastra, nu numai prin intermediul unui set nou de frecvente de vindecare, ci, poate, printr-o banda de frecvente cu totul noua.

Reconectarea este procesul generic al reconectarii cu universul, care ingaduie Vindecarii Reconective sa aiba loc. Aceste vindecari si frecvente de evolutie apartin unei benzi de frecvente cu totul noi, introdusa prin intermediul unui spectru de lumina si informatie.Reconectarea este cea care ne permite sa interactionam cu aceste noi niveluri de lumina si informatie. Este ceva nou, diferit. Este real – si fiecare dintre noi poate intra in stare de antrenare cu aceste frecvente.

Reconectarea este un urias proces de evolutie. Daca vrei vindecare, ai Vindecarea Reconectiva, dar daca vrei sa revii pe traseul vietii tale, poate mai rapid decat te-ai astepta, atunci ai nevoie de procesul Reconectarii. Acesta dureaza doua zile, doua sesiuni, mai multe detalii se gasesc pe site (www.thereconnection.com). Oricum in Romania vom avea Reconectare pentru copii si pentru adulti la sfarsitul lunii octombrie, inclusiv formare in Vindecarea Reconectiva.

E.P.:

Eram in cabinetul meu din Los Angeles si, lucrand cu pacientii, am inceput sa simt niste senzatii ciudate in mani. Muschii lor tresareau, muschii fetei se contorsionau, si nu ar fi putut sa faca asta intentionat pentru ca, omeneste, nu era posibil. Apoi au inceput sa vada culori foarte frumoase, puternice, pe care mi-au spus ca este imposibil ca cineva sa le recreeze, aici, pe pamant.

De cateva ori, palmele mi s-au umplut de basici, ba chiar uneori au si sangerat putin, evident nu in stilul stigmatelor (zambeste), ci ca si cum te-ai intepat cu un creion sau un ac.

Dupa o vreme, oamenii au inceput sa vada si sa auda ingeri si sa spuna ca aceasta experienta nu se compara cu nimic asemanator. Treptat, au inceput sa vina pe rand la cabinet, extrem de fericiti, cu noi seturi de analize in mana, cu tumori canceroase diminuate sau disparute cu desavarsire.

Copii care urmau medicatie pentru crize epileptice si care chiar faceau 15 crize pe zi, acum nu mai aveau niciun simptom. Nu toti au fost vindecati, dar suficient de multe persoane astfel incat sa vad ca ceva se intampla.

E.P.:

Nu toata lumea a fost pregatita sa accepte acest fenomen. Unii chiar au devenit furiosi. Mi-am pierdut din prieteni, am castigat prieteni noi. Desigur, destui doctori din Los Angeles au crezut ca mi-am pierdut mintile. Inclusiv eu am pus la indoiala ce mi se intampla: oare imi imaginez, poate am patit ceva si nu imi aduc aminte – de fapt sunt in coma de trei luni si astea sunt iluziile aferente starii comatoase.

Ei bine, astazi, sunt invitat la congrese, sa tin prezentari in spitale si universitati, nu numai in America, ci si in Europa, in Asia. Chiar am fost chemat de cateva capete incoronate, iar unii dintre ei au participat la seminarii pentru a invata cum sa foloseasca Vindecarea Reconectiva.

Acum o luna, am fost invitat sa discut la cel mai mare spital din Tel Aviv, unul dintre cele mai mari din Israel, unde am stat de vorba cu sefii tuturor departamentelor. Acum lucram la introducerea un program prin care invatam copiii bolnavi de cancer sa aplice principiile Vindecarii Reconective, apoi parintii, dupa care medicii si restul personalului medical.

E.P.:

La inceput, oamenii spuneau „ce este nebunia asta?“ Acum, datorita cercetarii stiintifice a Vindecarii Reconective, este demonstrat ca tehnica noastra de vindecare este diferita de orice alte metode de vindecare cu ajutorul energiilor.

Vindecarea Reconectiva ofera toate beneficiile vindecarii energetice, fara complicatii, ritualuri speciale, fara frica ce ar putea impiedica rezultatul. Si, de cele mai multe ori, vindecarea se produce pe loc, iar efectul dureaza intreaga viata.

E.P.:

Nu poti avea o vindecare, care este numai emotionala, mentala sau numai fizica. Poti avea un tratament pentru o problema mentala sau pentru una fizica, dar vindecarea nu este despre simptom, ci este despre echilibru. Sa il recastigam, sa regasim vibratia corecta si naturala.

E.P.:

Una dintre primele cercetari a fost facuta la Universitatea din Arizona de catre dr. Gary E. Schwartz, cel care a si scris cuvantul inainte la cartea mea Reconectarea – Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine (tradusa in 30 de limbi, inclusiv in limba romana). El a organizat un experiment controlat dublu orb care a durat 5 zile, aproximativ 12 ore pe zi.

In ziua 1 procentul de acuratete a fost de 65%, ceea ce era oricum un procent mare. Daca poti sa dai raspunsuri bune 65%, in doua treimi din timp, atunci in mod clar ceva exista acolo. Dupa cele 5 zile, procentul de acuratete a crescut la 95%. Daca in asa scurt timp cresti de la 65 la 95% asta se numeste curba de invatare. Si cum sa inveti, sa educi sau sa formezi ceva decat… daca exista!

De atunci, au mai fost facute multe studii care demonstreaza ca Vindecarea Reconectiva are un efect unic asupra ADN-ului. Provoaca vindecare aproape instantanee, chiar si dupa ce ADN-ul a fost aproape distrus si nicio forma de vindecare prin energie de pana acum nu a produs acest raspuns.

In plus, mareste gradul de lumina emanata de catre ADN. Lumina facand parte din procesul de vindecare. Un alt studiu organizat de dr. William Tiller a demonstrat ca in timpul Vindecarii Reconective este eliminata in incapere asa-numita energie termodinamica libera in exces. Suna complicat, dar lucrurile sunt de fapt simple.

Vindecarea Reconectiva este complet distincta de celelalte tehnici de vindecare prin energie, datorita nivelului de energie termodinamica libera in exces produs intr-o cantitate atat de mare incat pentru a-l crea in mod normal ar trebui ca sa incalzim camera la o temperatura de peste 300 de grade. Daca am face asta, evident ca toata lumea din camera ar muri, dar iata ca Vindecarea Reconectiva produce in plan fizic niste efecte pe care ne este greu sa le intelegem. Poate pentru ca ne permite sa devenim mai mult cine suntem de fapt, ca o expresie a iubirii si a lui Dumnezeu in univers. Este un dar si o recompensa pentru a transcende ego-ul nostru si, o data cu el, si tehnica. Este ca si cum universul iti spune: iata darul tau daca vrei sa devii mai mult.

Vindecarea poate fi blocata sau inhibata de anumiti factori? Este eficienta 100%?

E.P.:

Este eficienta, dar asta depinde si de ceea ce intelege fiecare prin eficient. Pentru ca noi presupunem ca eficienta este sa obtinem ce credem ca avem nevoie. Cand am mai fost intrebat cat la suta dintre oameni sunt vindecati, am spus ca aproximativ 70%. Dar numai pentru ca eu credeam ca vindecarea inseamna sa rezolve problema pentru care au venit la mine.

Insa daca vindecarea se produce in alta parte este asta considerata eficienta? Am cunoscut o femeie care de ani de zile avea dureri faciale si desi am incercat sa le fac sa dispara nu am reusit. Dar femeia respectiva a uitat sa imi spuna ca atunci cand era mica si-a pierdut auzul uneia dintre urechi. Nu a reusit sa scape de durerile faciale, insa si-a recapatat auzul. Vindecarea apare.

Ce este mai eficient? Ce ne dorim sau ce avem nevoie? In psihologie se spune ca trebuie sa retraim mental trauma pentru a ne putea vindeca de ea. La noi, vindecarile pur si simplu par a se intampla.

E.P.:

Noi primim foarte multe e-mailuri de la cei care practica vindecarea reconectiva si printre marturiile lor sunt si cele de genul: „de cand sunt practicant/a familia mea ma intreaba ce s-a
intamplat cu mine ca arat cu 15 ani mai tanar/a“. Cand am auzit lucrurile astea, am crezut ca sunt cazuri la intamplare.

Dar testimonialele s-au inmultit si chiar mi-au ridicat semne de intrebare. Cum am spus mai devreme, ADN-ul nostru emite o anumita lumina… daca este bolnav, nu mai lumineaza la fel de puternic. Pe masura ce imbatranim, lumina scade din nou. Ei bine, daca sanatatea noastra este una buna sau daca isi revine, ADN-ul lumineaza mai puternic. Iar lumina aduce o continua regenerare a celulelor.

Prin urmare, muschii, ligamentele, tendoanele devin mai puternice, pielea este mai stralucitoare, pana si ochii parca sunt mai luminosi. In societatea noastra de consum se pune foarte mare accent pe cum arati in exterior, dar preocuparea pentru interior a fost extrem de limitata.

Daca noi lucram la interiorul nostru, atunci si exteriorul va straluci! Si vom deveni mai atragatori! Nu numai la nivelul frumusetii, sexualitatii. Ci vom atrage iubire, prosperitate, abundenta, relatii mai bune cu prietenii si familia, succes. „Atragator“ este un cuvant cu un sens mult mai mare decat vrem noi sa constientizam.

Interviu de Catalina Cristescu

Credit foto: Arhiva personala dr. Eric Pearl, Guliver/ Getty Images

Source: http://www.psychologies.ro/anchete-si-dosar/dezvoltare-personala/reconectarea-un-proces-de-evolutie-1493154/2